Get Adobe Flash player

Kedves jegyespár!

Esküvőtök előkészítése során bizonyára sok forrásból tájékozódtok a videósok által kínált szolgáltatásokról.

 

Engedjétek meg, hogy egy - talán szokatlan - szempontra hívjam fel figyelmeteket, amelyet mindenképpen érdemes számításba vennetek a választás során.

 

Néhány éve Magyarországon is divattá vált az esküvői videó  ze­nés klipként vagy hollywoodi szuperprodukcióként tör­ténő el­ké­szí­tése. Korábbi partnereim visszajelzései alap­ján azt ta­pasz­ta­lom azonban, hogy az ilyen - technikai trük­kökkel irreális­sá tett - filmek éppen azt a funkciójukat ve­szí­tik el, amiért elkészültek. A valóság emléke tűnik el ugyanis bennük.

A meglehetősen drága divatvideók forgatása ráadásként az es­kü­vői előkészületeket és szertartásokat gyakran alárendeli a minél ra­fi­nál­tabb képek elkészítésének, darukon és síneken mozgó kame­rákkal, kígyózó kábelekkel stúdióvá változtatva a meghitt pilla­nat helyszínét.

Úgy gondolom mindezek tudatában érdemes meg­fon­tol­no­tok, hogy életetek egyik legszebb napját beáldozzátok-e az esküvői vi­deó oltárán...

 

Természetesen mindenki saját ízlésének megfelelően dönt az elké­szí­tendő film stílusáról. Nézzük tehát, mit kínál a Cinepyrin Stúdió esküvői szolgáltatása keretében!

 

  • Az előkészületek, a szertartás és a lakodalom videófelvétele dokumentarista stílusban

  • Televíziós és filmes operatőrök full HD felbontású kamerákkal, az események megzavarása nélkül

  • Menüvezérelt DVD vagy Blu-ray lemez, egyedi borítóval és lemezgrafikával

  • Csomagajánlatok vagy egyedi konstrukciók